090-12 12 80 info@stylingcrew.se

Avfärgning/blekning

p

Vill du ljusa upp hela ditt hår, bleka din utväxt eller bli av med gammal färg som sitter i håret sen tidigare så är det blekning/avfärgning som gäller – följt av infärgning/nyansering. Observera att beroende på ditt utgångsläge samt önskade resultat kan flera sittningar krävasEtt exakt resultat är svårt att utlova. Säkert är dock att det tär på hårkvalitén så vi rekommenderar att alltid lägga till en Olaplexbehandling.

 

Kostnad:

Tilläggspris: från 650 kr utöver grundpris för din hårmängd

Tid: 60 – 120min extra

Vad påverkar pris/tid:

Hårets utgångsläge
Det är alltid svårare att ljusa upp ett hår som har någon slags färg i sig än att ljusa upp ett helt ofärgat hår. Svartfärgade samt rödfärgade hår är de mest tidskrävand
Hårets tjocklek/längd

Ett långt/tjockt hår kräver mer tid samt mer varsamhet än ett kortare hår. Om du har tjockt eller långt hår tar en behandling därför längre tid. Bilder på olika hårlängder hittar du i prislistan >>

Önskat resultat
Ju större färgförändring du vill uppnå, desto mer tid krävs.

Plusmeny

Olaplex

En behandling som skyddar, stärker och reparerar svavelbindningarna i håret. Det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans.

Läs mer om Olaplex >>

Extra nyansering
Oavsett om vi bleker hela håret eller gör slingor så är det fint att styra nyansen med en efterföljande toning, som dessutom ger en extra glans och hållbarhet.
Bryn och fransar
Passa på att färga fransar och bryn och låt oss ta en runda med pincetten.