090-12 12 80 info@stylingcrew.se

Brud, bal och styling

p

Vid brudkonsultationen träffas vi och går igenom era tankar och idéer kring er look. Ta gärna med inspirationsbilder på frisyrer, foto på klänning/kostym och ta med eventuella slöja/krona/accessoarer. Vi bokar även in besök i anslutning till bröllopsdagen för att göra tex. färgning av hår, fransar och bryn, frisering av övriga familjemedlemmar. 

På självaste bröllopsdagen görs din bruduppsättning medan du njuter av lättare dryck och snacks. Självklart är fästmannen välkommen in för en styling och vi erbjuder även våra tjänster till dina tärnor denna dag. Tänk dock på att boka i god tid för att säkerställa att vi har möjlighet att hjälpa till. 

Vid balkonsultationen träffas vi och går igenom dina tankar och idéer kring er look. Ta gärna med inspirationsbilder på frisyrer, foto på klänning och ta med eventuella accessoarer. Vi bokar även in besök i anslutning till baldagen för att göra tex. färgning av hår, fransar och bryn.

Kostnad:

 

Bruduppsättning: 2600kr

Styling 30min: 390kr

Styling: 60min: 640kr

Erbjudande

Inför bröllopet erbjuder vi Er dessutom 15% rabatt på följande behandlingar:

  • Klippning och färgning (gäller båda i brudparet samt eventuella barn)
  • Bryn- och fransfärgning
  • Uppsättning tärnor

Tänk på att 

Bär gärna en tröja eller skjorta med knappar för att underlätta vid ombytet och för att inte riskera förstöra den färdiga uppsättningen. 

Vi har vanligtvis inte öppet på lördagar, så hör av dig i god dig för att se om vi har möjlighet att ställa upp.