090-12 12 80 info@stylingcrew.se

Helfärgning

p

Vill du färga din utväxt eller färga in hela ditt hår i en enhetlig färg så är det här behandlingen för dig. Likaså om du vill slinga din utväxt eller hela ditt hår med traditionella folieslingor.

Helfärg. Alternativet för dig som vill ha en enhetlig färg. Tex färga på din utväxt och samtidigt fräscha upp dina längder med en kompletterande toning. Slingor ingår EJ. Vid önskemål och helblekning ber vi dig kontakta oss via telefon eller att göra ett salongsbesök.

Slingor i överhåret. För dig som enbart brukar ljusa upp överhåret. Det passar även dig som har slingat hela håret men vill göra en enklare touch up där det inte spelar någon roll att sidor och nacke fortfarande kommer ha en utväxt. Kom ihåg att lägga till Extra nyansering eller root shadow om du önskar göra det.

Slingor hela håret. För dig som vill ha en större uppljusning. Kom ihåg att lägga till Extra nyansering eller root shadow om du önskar göra det

Viktigt! Vid större färgförändring/extremfärg boka tid via telefon eller kom förbi salongen för en gratis konsultation.

Kommentera gärna närmare vad du vill göra om du bokar online och tänk på att vid osäkerhet är det alltid bättre att boka för mycket tid än för lite. Har du tex ett mellanlångt hår som är väldigt tjockt rekommenderar vi att du väljer långt hår, så att vi hinner med dina önskemål.

Utväxtfärg. Max 8 veckor sedan senaste färgningen. Längderna är okej och behöver ej uppfräschning/korrigering. Behandlingen gäller ej slingor.

Kostnad:

från: 1700kr inkl. klipp
Tid: 120 – 180 min

Vad påverkar pris/tid:

Hårets utgångsläge

Har du en färghistorik i ditt hår som behöver avlägsnas så kan det krävas att håret avfärgas/blekas innan.

Läs mer här >>

Hårets tjocklek/längd

Tidsåtgången och priset påverkas av hur mycket hår du har. Om du har tjockt eller långt hår tar en behandling längre tid och priset blir högre. Bilder på olika hårlängder hittar du i prislistan

Önskat resultat
En generell regel är att ju ljusare du vill bli, desto längre tid tar det samt desto dyrare blir det. Mörkare är alltid lättare att färga än ljusare.

Plusmeny

Olaplex

En behandling som skyddar, stärker och reparerar svavelbindningarna i håret. Det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans.

Läs mer om Olaplex >>

Extra nyansering
Oavsett om vi bleker hela håret eller gör slingor så är det fint att styra nyansen med en efterföljande toning, som dessutom ger en extra glans och hållbarhet.
Bryn och fransar
Passa på att färga fransar och bryn och låt oss ta en runda med pincetten.
Avfärgning

För att få ett ljusare resultat i ett hår som tidigare färgats/tonats kan det krävas en avfärgning/blekning.

Läs mer om avfärgning >>