090-12 12 80 info@stylingcrew.se

Kerasilk keratinbehandling

Upptäck den första kundanpassade långvariga keratinbehandlingen. För hår som silke – i upp till 5 månader.

Kerasilk keratinbehandling

Upptäck den första kundanpassade långvariga keratinbehandlingen. För hår som silke – i upp till 5 månader.

p

Upptäck den första kundanpassade långvariga keratinbehandlingen. För hår som silke – i upp till 5 månader. Med Kerasilk Keratin Treatment blir svårhanterligt och frizzigt hår enklare att sköta, lockar dämpas och hela hårstrukturen slätas ut. Tiden som läggs på styling varje dag minskar dramatiskt! Behandlingen går att skräddarsy för dig som kund då den kommer i två styrkor – en för anti-frizz och en för minskning av lockar. Ingen av dem gör håret helt rakt, men lockarna mjuknar och okontrollerade och flygiga strån blir följsamma. Denna skonsamma behandling kan göras på skadade och/eller färgade hår! 

För dig som fortfarande vill njuta av ditt naturliga fall i håret – välj behandlingen för anti-frizz och låt ditt hår självtorka efter tvätt. Du kommer uppleva en mer följsam struktur, dämpad volym och mindre flygighet. 

För dig som vill ha det så rakt som möjligt – välj behandlingen för utslätning. Den kommer minska din dagliga stylingtid märkbart! Låt plattången vila – skapa ett slätt hår med fön och borste.

Kostnad:

Pris: från 2290 kr inkl schampo och balsam

Tid: 120-240 min

Teknologi

Kerasilk Keratin Treatment innehåller den nya generationens teknologi KeraShape Technology. KeraShape-teknologin består av Glyoxylsyra och utslätande ingredienser, Keratin och silkesproteiner, som skapar nya keratinbindningar och stabiliserar hårets nya form i upp till fem månader tillsammans med de medföljande hårvårdsprodukterna. 

Brasilian blowout vs keratin treatment 

Om du tycker att skillnaden är förvirrande för dig är du inte ensam. Du har antingen din traditionella keratinbehandling, vanligtvis kallad en brasilian blowout, som verkligen räkar ut hårstrukturen, eller har du utjämningsbehandlingar, som Goldwell Kerasilk, som hjälper mot frizz och lägger till glans, utan att störa dess struktur men som underlättar enormt mycket vid styling. 

I grund och botten, om du är nöjd med dina vågor och krullar men skulle älska att skära ner på frizz (och minska din textur litegrann), välj en utjämnande behandling. Om du vill ha ditt hår jätterakt, utan insats efter tvättning – välj en rakpermanent.