090-12 12 80 info@stylingcrew.se

Onlinebokning

– Ny kund

Inför din första tid hos oss

Kom som du är!

Ha din bästa vardagsfrisyr och lägg inte tid på att tona håret dagarna innan. En slarvig hårknut ger oss inte mycket information om din stil och vid färgning behöver vi inte en massa extra pigment som ska arbetas med (eller mot)…

Var i tid och ha ingenting inbokat i direkt anslutning efteråt.

Kom gärna en stund före utsatt tid, ta en kopp kaffe och varva ner. Att komma sent kan påverka både din egna och din frisörs nästa kunds tid. (Sen händer det att vi som frisörer också kan vara efter i schemat, men vi jobbar så klart så gott vi kan för att det inte skall ske för ofta.) Målet är att vi ska få ut maximalt av din bokade tid.

Ta med inspiration – och ett öppet sinne!

Pinterest, instagram, TV – samla på dig bilder på det du gillar vad gäller stil, färg och form. Vi är inga tankeläsare och bilder ger oftast ett tydligt budskap. Det som jag anser vara rött kan vara brunt för någon annan. Det är viktigt för oss att få lära känna dig som kund.

Be om stylingtips!

Visst är det härligt att få en voluminös föning á la Oscars-galan, men de bästa tipsen är de som du kan ta med dig hem och använda själv. Ni är ju trots allt våra bästa reklampelare.

Produktutbud

Precis som för alla mindre, lokala företag är det kostsamt att ligga på ett dyrt lager produkter samtidigt som det är ett måste för att kunna erbjuda en hög servicenivå för er kunder. Vi vill serva er med professionella produkter anpassade till frisyr och önskemål. Med rätt verktyg i badrumsskåpet förlänger du livslängden på din frisyr. Dessa försäljningsintäkter går till utbildning och utveckling av vår verksamhet. Handla lokalt!

Fota ditt badrumsskåp

Det kan vara svårt att minnas vad du har hemma. Vi hjälper dig gärna att komma igång med ”hyllvärmare” alternativt rensa ut bland de mindre lyckade köpen. Vilka produkter är du nöjd med och vad behöver du komplettera med? Slöseri blir ingen glad av.

Är du inte nöjd? Säg till!

Om vi ingenting får veta kan vi heller inte rätta till något. Att behöva ändra små detaljer är inget konstigt. Vi gör vårt bästa för att vara lyhörda, men vi är inte mer än människor och ibland blir det inte som man tänkt sig.